Personal Potential

Personal Potential

Banenkiezer ® profielrapport (particulieren)

1005

Via de Banenkiezer worden de competenties in kaart gebracht en vertaald naar best passende functies in de arbeidsmarkt.

In winkelwagen:0 Afrekenen
InStock
€ 34,00
34,00
Excl. BTW Excl. Verzendkosten
Basisprijs:
Bestellen

Vragenlijst invullen om competentieprofiel te laten aanmaken op: www.banenkiezer.nl.

 

Testimonials:

Als je lange tijd geen deskundige feedback krijgt van je functioneren, kun je aan jezelf gaan twijfelen. Dit was bij mij ook het geval. Het is een uitgebreid profiel met een beschrijving van alle competenties en eigenschappen en dus gemakkelijk te interpreteren. Erg fijn om in het loopbaanadvies een selectie van best passende functies te zien. Dit geeft helderheid en houvast. Deze focus heb ik nu zeker nodig bij het zetten van de vervolgstap in mijn loopbaan.

Op verzoek anoniem geplaatst.

 

Na bijna twaalf jaar in mijn huidige baan was ik aan het twijfelen welke richting ik op zou gaan. Ik was een beetje verveeld geraakt in mijn huidige functie en wilde mijn werkzaamheden uitbreiden of me gaan specialiseren. Toen ik het profiel van Banenkiezer ontving, bleek dat ik vooral hoog scoor op de onderdelen Organisatie, Besluitvaardigheid en Prestatiemotivatie. Een creatief beroep zou het beste bij me passen. Deze uitslag heeft de doorslag gegeven om me verder te specialiseren in de creatieve richting. Over twee weken start mijn aanvullende HBO opleiding en ik ga actief op zoek naar werk dat bij die opleiding past.

Op verzoek anoniem geplaatst.

 

Het rapport wordt gratis per email verzonden. Als je het rapport wilt afdrukken, kun je het bijbehorende duraclip presentatiemapje bestellen door hier te klikken.

 

Het volledige profielrapport toont:

* De scores voor 6 relevante competenties voor het bedrijfsleven, waarbij wordt aangegeven of een competentie een talent of groeikans is

* De scores voor meer dan 20 belangrijke eigenschappen, waarbij wordt aangegeven of een eigenschap een succesfactor of verbeterpunt is

* De best passende werkomgevingen voorzien van een waardering (voldoende, ruim voldoende, goed, zeer goed, uitstekend) met doorverwijzing naar bijpassende vacatures in onze vacature database.

 

Bron: http://www.persoonlijkheidsprofiel.nl