DEPA Goes BV store

24V accu Slagschroevendraaier 283NM Koppel

32047

Greenworks Slag- schroefmachine 32047 is een zeer krachtige schroefmachine, geleverd incl accu, lader met koffer.

Minimale bestelling: 0 Maximale bestelling: 0
  • Geen
  • low
  • high
Voorraad:Onbeperkt
In winkelwagen:0 Afrekenen
InStock
€ 159,00
159,00
Incl. BTW Excl. Verzendkosten
Basisprijs:
Bestellen

Greenworks 24 volt accu slagschroefmachine type 32047A

is een zeer krachtige accu schroefmachine. De  machine is voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 283 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt. De accu slagschroefmachine wordt geleverd inclusief accu en lader in een kunststof koffer.

Bij accu slagschroefmachines of slagschroevendraaiers betekent een lager toerental niet een hoger koppel of meer kracht. De machine is voorzien van een slagmechanisme dat met hoge toeren harde klappen op de schroef geeft. In combinatie met het hoge koppel van 283 NM wordt elke schroef zeer snel en probleemloos in het materiaal gedraaid. Dit betekent dat u zonder veel kracht te zetten eenvoudig vele schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laat verdwijnen. Het kost niet alleen minder kracht maar bespaard ook tijd.

De machine heeft een metalen tandwielkast en wordt geleverd met een 2Ah accu. Deze accu is ook te gebruiken in alle andere 24 Volt accu gereedschappen van Greenworks. De laadtijd bedraagt 45 minuten.

De machine is ook voorzien van een ingebouwde LED verlichting waardoor u uitstekend zicht heeft op uw werk. Het ergonomische ontwerp en het geringe gewicht ondanks een 24 volt accu betekent dat de machine uitstekend in de hand ligt maar ook eenvoudig weg te zetten is.

De Greenworks 32047A slagschroefmachine is te gebruiken voor algemeen gebruik in de bouw of tuin, bij installatiewerkzaamheden, bij montage, bij thuiswerkzaamheden etc.

In de koffer is uitsluitend plaatst voor twee stuks 2.0Ah accu's. De machine wordt geleverd met een metalen riemclip waardoor u de machine eenvoudig aan uw riem kunt hangen. Als accessoires kunt u ook gebruik maken van de 4Ah accu's (Art. Nr. 29837). Dit betekent een dubbele gebruiksduur.Het gewicht is 1,6 Kg. Garantie 2 jaar.

Alle 24 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 24 Volt 2Ah accu (art.nr. 29807) of een 24 Volt  4Ah accu (art.nr. 29837).